Letní soustředění programátorů 2011

Janské Lázně, ŠvP Duncan

Poslední informace před akcí

Vytiskněte si PDF.

Sraz

Sejdeme se v sobotu 6. 8. 2011 ve 13:30 před Stanicí techniků Vyšehrad, Praha 2, Vratislavova 15, pojedeme objednaným autobusem.

Kdo nechce využít autobus, nechť přijede v sobotu 6. 8. 2011 mezi 17:00 a 18:00 přímo do ŠvP Duncan.

Hromadnou dopravou přijedete do zastávky Janské Lázně,,kolonáda nebo do Svobody nad Úpou, odkud jezdí nepravidelně, ale zhruba každou hodinu autobus do Janských Lázní (ale běžně se chodí i pěšky). Dále se orientujte podle mapy.

Budete-li mít problémy s příjezdem, volejte přímo hlavnímu organizátorovi LSP Janu Moskyto Matějkovi na telefon 721 047 653.

Společné stravování začíná večeří, dále je pak zajištěno jídlo 5× denně.

Konec

Soustředění končí v sobotu 13. 8. 2011 v 9:00. Doprava zpět do Prahy není zajištěna, doporučujeme zakoupit místenku do autobusu.

Zajištěna bude snídaně a každý obdrží balíček na cestu.

S sebou

Poskytované vybavení

Na soustředění bude k dispozici učebna s počítači připojenými do vnitřní sítě a do Internetu. Do vnitřní sítě a do Internetu bude možné také přistupovat z vlastních počítačů, které si účastníci mohou přivézt. Na pokojích je k dispozici pevné síťové připojení a WiFi signál vnitřní sítě.

Adresa

Letní soustředění programátorů
Škola v přírodě Duncan
542 25 Janské Lázně

Rámcový program soustředění

Každé dopoledne budou dvě odborné přednášky, jedna další pak bude večer. Budeme probírat široké rozmezí informatických témat. Koncem července dostanete seznam nabízených přednášek a budete moci vyjádřit své preference, co byste chtěli slyšet.

Odpoledne budou vyhrazena sportovnímu programu.

Na začátku soustředění vyhlásíme soutěž v programování. Její přesné podmínky v tuto chvíli nejsou známy, sdělíme je až při vyhlášení. Soutěž bude probíhat v pozadí programu a každý den bude čas se jí nějakou dobu věnovat.

Zhruba uprostřed soustředění je plánován celodenní výlet.